scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca 6314_142561195914903_373552705_n 6314_142561199248236_1482172440_npoza1 poza4 poza5 poza6scoala adina zotinca

Noutati

Despre noi

Cunoasterea si intelegerea MACHIAJULUI presupune perseverenta, multa munca, disciplina, efort dar mai ales sociabilitate.

Faptul ca beneficiez de capacitatea de a-i face pe oameni sa se simta bine, de a le pune in evidenta personalitatea, de a-i face sa se simta extraordinar dupa o sedinta de machiaj, ma face sa ma simt implinita.

Sunt MAKE-UP ARTIST profesionist si estetician, sunt dedicata in ceea ce fac si imi iubesc meseria.

Bine ai venit in lumea mea, o lume a frumusetii, in care lucrez curat si corect, o lume care niciodata nu va deveni plictisitoare, avand momente inedite la machiajul de nunta, unde de multe ori miresele sunt indecise, emotive si unde am nevoie de multa rabdare, sau din contra, mirese care stiu exact ce vor, iar eu le indeplinesc visul, sau pot avea cate o sedinta foto, unde intru intr-o atmosfera degajata, lejera, placuta, plina de distractie, pana la urma conteaza rezultatul final, lumina plina de satisfactie din ochii mireselor sau imaginile superbe de la sedinta foto.

Va astept cu inima deschisa pentru a avea o experienta unica, pentru ca MAKE-UP-ul ESTE O ARTA!!!

Pregatire

In anul 1998 am absolvit scoala de estetica faciala si machiaj Christine Valmy, in Bucuresti, apoi pentru cativa ani mi-am perfectionat tehnicile in Germania si USA.
In 2011 am absolvit o academie de machiaj in California, USA, Cammua Make up Academy.
In 2013 am participat la un curs de aprofundarea tehnicii creionului, acuarelei, gelului - Scoala Atelier Machiaj Paris - Timișoara.
Anual,particip la seminarii sustinute de artisti dragi mie,in tara sau strainatate,pentru perfectionare.

Pasiunea ma indeamna sa fiu autodidacta,nu cred cu sfintenie ca numarul diplomelor influenteaza nivelul unui make-up artist.A fi autodidact nu te impiedica sa fi cel mai bun.Talentul si pasiunea sunt ingredientele principale in tot acest angrenaj!

Daca doresti sa intri in tainele meseriei de make-up artist ,te invitam sa alegi Scoala de machiaj profesional Adina Zotinca.

Te vom introduce in lumea magica a culorilor,o lume in care vei avea posibilitatea sa iti dai frau liber imaginatiei,o lume plina de posibilitati nemarginite de a pune in valoare un chip.

Te vom invata cum sa abordezi meseria de make-up artist in mod corect,curat,astfel incat sa iti poti croi o directie frumoasa si plina de culoare in viata.

Vei putea beneficia de urmatoarele module :

  1. Initiere in arta machiajului (norme de conduita,igiena,teoria culorilor,despre pensule,produse decorative,istoria machiajului,diverse tehnici de machiaj ,examen de final cu foto-shooting)(kitul complet pt make-up artisti este inclus)
  2. Curs de automachiaj
  3. Curs de machiaj realizat cu aerograful (kitul este inclus - compresor, pistolas, produse)
  4. Initiere in tehnica creionului si acuarelei
  5. Perfectionare in tehnica creionului si acuarelei


Echipa care te asista pe durata cursului:

Adina Zotinca -make-up artist formator
 
Laura Draganescu-asistent

›› Viziteaza pagina oficiala Adina Zotinca

Design by QSolutions