scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca 6314_142561195914903_373552705_n 6314_142561199248236_1482172440_npoza1 poza4 poza5 poza6scoala adina zotinca

Noutati

Machiaj realizat cu aerograful (Airbrush make-up)

curs-aerografTehnica aerograf este o tehnica de machiaj cu ajutorul careia se realizeaza o aplicare uniforma, o acoperire perfecta, subtila sau totala, in functie de rezultatul dorit. Culorile se estompeaza perfect cu ajutorul aerografului.

 

Materialele necesare pentru realizarea unui machiaj aerograf sunt:

  • Compresorul, care genereaza fluxul de aer necesar pentru realizarea machiajului
  • Aerograful este pistolul prin care se pulverizeaza produsul, impreuna cu aerul, sub presiunea generata de compresor, fiind obligatoriu ca varful acestuia sa fie potrivit pentru tipul de aplicare dorit. 


Indemanarea se obtine doar  prin practica. Tehnica aerograf necesita precizie, dar nu este in fond foarte complexa. Cea mai des intalnita eroare este ca make-up artistii confunda cele doua tehnici, clasica cu aerograf, desi au putine in comun. In acel moment machiajul aerograf poate deveni dificil. Modalitatea cea mai usoara de a studia acest tip de machiaj este prin urmarea unui curs specializat si prin multa practica.


Evolutia aerografului

aerograf


Desi machiajul aerograf pare nou, el dateaza din anii 40, din epoca de glorie a Hollywood-ului. Initial, aceasta tehnica s-a folosit pentru a bronza figurantii, de exemplu egiptenii din filmul Cleopatra. Mai tarziu, aerograful s-a folosit in machiajul actritelor, dar marea problema era lipsa produselor de calitate, astfel ca majoritatea protagonistelor refuzau acest gen de machiaj. Consecinta a fost crearea unor produse cu formule delicate pentru piele, cu o acoperire optima. Astazi putem spune ca este una dintre tehnicile ce au revolutionat piata de make-up, atat pentru profesionisti, cat si pentru consumatorii finali. 

Utilizarea actuala a tehnicii


Aerograful se utilizeaza in prezent pentru machiajul destinat mediilor HD, in publicitate, cinematografie, televiziune si prezentari de moda, datorita rapiditatii aplicarii si rezultatelor finale perfecte. In fotografie, un machiaj realizat prin aceasta tehnica nu necesita post-productie si retusuri, astfel incat timpul dedicat unei sedinte foto se reduce considerabil. Inovatiile nu se incheie aici, iar produsele airbrush se pot folosit astazi de catre orice make-up artist in realizarea machiajelor de evenimente si nunti, tocmai datorita rezistentei in timp si a perfectiunii finale.

În aria machiajului, aerograful a fost folosit pentru prima dată în anul 1922 în filmul Ben Hur,  filmul l-a definit ca fiind o tehnică rapidă de a aplica machiajul numeroÈ™ilor actori. Popularitatea acestui instrument a crescut în anii 1970, în această perioadă el era considerat un domeniu de specialitate al cosmeticii. În ziua de azi aerografierea reprezintă o artă folosită pentru a picta diferite suprafeÈ›e, de la piele umană, îmbrăcăminte, maÈ™ini, pânză, totul pentru a creea măreÈ›e opere de artă.

Avantaje ale machiajului cu aerograful


Folosind aerograful, machiajul este pulverizat pe față È™i pe corp cu ajutorul unor produse cu textura fină astfel încât particulele acestora să nu înfunde aparatul È™i echipamentul. Fondul de ten lichid sau pigmenÈ›ii fini coloraÈ›i se distribuie uÈ™or prin acest instrument. Datorită acestor proprietăți tehnica aerografierii asigură un rezultat curat, fără defecte, în care pudra translucentă nu este întotdeauna necesară, perfect pentru fotografie È™i industria televiziunii. Este foarte bun pentru cadrele strânse. Make up artiÈ™tii adoră aspectul natural È™i nu încărcat care îl oferă acest instrument. Mai mult, produsele de make up sunt în recipiente care se ataÈ™ează aparatului È™i astfel se împiedică contaminarea lor între clienÈ›i favorizand igiena.Cursul se desfasoara pe parcursul a trei zile ,6 ore pe zi.
Fiecare cursant beneficiază de Kitul complet(compresor ,pulverizator,produse) care este inclus in pretul cursului.
Aparatul si produsele sunt de la firma DINAIR.
fuchsiakit3-e1328312513354Diploma obtinuta la final


diploma-machiaj-cu-aerograf

Design by QSolutions