scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca scoala adina zotinca 6314_142561195914903_373552705_n 6314_142561199248236_1482172440_npoza1 poza4 poza5 poza6scoala adina zotinca

Noutati

Initiere in tehnica creionului

make-up-adina-49Aceasta  tehnica  se trage din Ucraina, fondatoarea ei fiind doamna Taisiya Vasilyeva. Este o tehnica bazată pe construirea unei structuri de machiaj in raport cu caracteristicile anatomice ale ochilor.

Este important de È™tiut ca aceasta tehnica nu înseamnă machiaj realizat doar din creion(acuarela, eyeliner gel)  ci acesta este completat cu fard, pigmenti, eyeliner pentru a obÈ›ine intensitatea si cromatica dorita. Fixarea cu farduri este obligatorie,altfel machiajul se va aduna in pliuri. Nu pot fi folosite orice tipuri de creioane de ochi, ci unele special concepute pentru a realiza aceasta tehnica, trebuie sa prezinte o duritate medie si sa nu fie prea grase.

Aceasta tehnica presupune pregătirea pleoapei, realizarea unei baze uscate pe care va fi aplicată schema machiajului.

Îndrăgesc enorm aceasta tehnica, pe care o utilizez pe lângă celalalte tehnici de câÈ›iva ani. Aceasta ne permite sa realizam corectii perfecte, sa descoperim mereu secrete ale artei machiajului.

Vom învață sa realizam corect câteva tipuri de machiaje si forme: machiajul de zi,diferite tipuri de machiaj de ocazie si de seara, introducere in tehnica acuarelei, smokey eyes, machiaj pentru sesiuni foto/video.

!!! Se lucrează cu produsele școlii,veți avea nevoie de pensule proprii!

DURATA CURSULUI -5 zile lucrătoare (8 ore pe zi) Cursul se bazează pe practica!!!!

Va așteptăm!

Adina Zotinca - makeup artist formator autorizatmake-up-adina-33make-up-adina-45make-up-adina-78

Design by QSolutions